• Wie zijn wij?
 • Wij zijn enthousiaste mensen, met veel ervaring in het lesgeven, ondersteunen, coachen en begeleiden van kinderen, jongeren en (jong) volwassenen.
  In 2006 is Krista Richtering gestart met Bureau Avant Arnhem, remedial teaching. Per 1 januari 2010 is de locatie voor huiswerkbegeleiding in het Olympus College te Arnhem geopend.
  Deze locatie is 1 januari 2011 overgenomen door de twee medewerkers van de vestiging, Susanne Assen en Miriam van Rosmalen. Zij maakten een doorstart op het Olympus College en startten ook op het Montessori College Arnhem. Sinds 2018 is onze derde locatie binnen het OBC Elst erbij gekomen.

 • Waarom Bureau Avant?
 • Avanti(Italiaans) - En Avant(Frans) - Avante(Spaans) - Ahead(Engels) - Vooruit (Nederlands)

  Avant is een woord dat in vele talen gebruikt wordt, het betekent “vooruit”. Alles draait om het vooruit kijken. Daardoor houd je overzicht op je werkzaamheden.
  Sommige leerlingen hebben naast de begeleiding vanuit school, wat extra ondersteuning nodig bij het leren of het 'leren leren'. Daarbij komt dat de geboden ondersteuning, vanuit school, voor kinderen vaak niet voldoende is.
  Bureau Avant HB stelt zich tot doel leerlingen adequaat te begeleiden in het doorlopen van hun school. Met de opgedane kennis en vaardigheden verlopen schoolcarrières en studies beter. Het verkleint de kans op schooluitval en studievertraging.